2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 Milí příznivci ODS,

odstartovali jsme jarní část kampaně. Během jara se budeme potkávat, diskutovat a tvořit program. Podívejte se, kdy Petr Fiala přijede k Vám a určitě přijďte! O své zkušenosti, nápady a podněty k programu se můžete podělit také přímo na našem webu. Petr Fiala na tiskové konferenci představil cíle, se kterými jdeme do voleb: „Tři hlavní cíle, se kterými půjde ODS do voleb, jsou jasné: chceme zastavit levicově populistickou vládu, nabídnout program pro aktivní a pracovité lidi. A v neposlední řadě chceme vrátit politice její smysl.“ O své vizi pravicové politiky předseda mluvil v rozhovoru pro Aktuálně.cz.



Alexandra Udženija zároveň představila čtyři prioritní oblasti, jimž se chceme v následujících měsících věnovat – silná ekonomika, kvalitní vzdělávání, bezpečnost a boj s byrokracií.

Stále trváme na tom, aby Andrej Babiš vysvětlil, kde vzal miliardy na nákup dluhopisů Agrofertu. Petr Fiala v nebývale ostrém projevu připomenul, že je to právě ministr financí, kdo tady 25 let uzavíral obchody s různými kmotry a šíbry. Bohuslav Sobotka sice začal mluvit sprostě, kauzu ale neřeší. Babišovu snahu odstranit z České televize nepohodlné redaktory označil Martin Kupka za nehoráznost.

Množství zajímavých článků, rozhovorů a analýz k aktuálním tématům najdete na webu Pravý břeh, který prošel řadou změn a nabízí kvalitní obsah. Doporučujeme!

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz