2024

sobota 27. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

konkrétní, reálné a propočítané návrhy. To je náš program, který jsme představili na programové konferenci. Petr Fiala ve svém videu avizoval, že pokud ODS uspěje, prosadí zvýšení platů průměrně o 7 %. O růstu platů mluvil v pořadu Události, komentáře i Martin Kupka. Jak reformy ODS zlepší život v naší zemi, vysvětlil předseda ODS v rozhovoru pro Eurozprávy. Celý program, s nímž jdeme do voleb, najdete ZDE.

Zažili jsme jeden z nejbizarnějších dnů v české politice. Bohuslav Sobotka by si mohl nechat patentovat schopnost mluvit a nic neříct. Petr Fiala se pozastavil nad tiskovou konferencí premiéra, na které Sobotka pouze zopakoval měsíc staré usnesení Sněmovny, podle nějž má Andrej Babiš vysvětlit nejasnosti ohledně svých financí. Všemu nasadil korunu ministr financí, když na vlastní tiskovce jen zmateně opakoval naučené fráze. Předseda ODS premiéra dlouho vyzýval, aby jednal. Sobotka ale celou dobu spal: když měl po Babišovi žádat vysvětlení, když ho měl odvolat. Teď se probouzí? To je trochu pozdě. I to Petr Fiala řekl Reflexu. Podle lídra ODS ministr financí nic nevysvětlil ani ve svém dopisu, který publikoval v pátek. Nyní je řada na premiérovi. Dnes nemá jinou možnost, než Andreje Babiše odvolat.

V neděli se těšíme na Otázky Václava Moravce, kde bude od 12:00 diskutovat Miroslava Němcová s Janem Hamáčkem. Do Partie na Primě přijala pozvání Lenka Kohoutová a Roman Sklenák. A my od 11:00 budeme sledovat.
 
1. máj je lásky čas, ale také čas našeho tradičního setkání na pražském Petříně. Sejdeme se v pondělí 1. 5. ve 13:00 na tradičním místě u horní stanice lanovky. Určitě přijďte, přivítá Vás mimo jiné Petr Fiala a Jana Černochová.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala v Partii: Daňové návrhy ODS přinesou zvýšení mzdy každému

Petr Fiala: Le Pen a Macron? Pro Česko žádná výhra!

Jan Zahradil: Europarlament řešil Čapí hnízdo

Vladislav Vilímec: Je ostudné, že se potomci podkarpatských Čechů nedočkají odškodnění

Bohuslav Svoboda: Komentář k zákonu o univerzitních nemocnicích

Jana Černochová: Stabilizace bezpečnostních sborů v podání vlády je jen iluzorní

Václav Klaus ml.: La dolce vita (Sladký život)

Tomáš Jirsa: Multikulturalismus selhal. Ať žije multikulturalismus!

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz