2024

čtvrtek 2. května


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

zevrubně jsme analyzovali, jak funguje vládní koalice v oblasti daní a veřejných financí. Po 4 letech to rozhodně nejsou radostné výsledky, proto navrhujeme řadu zlepšení. Věříme, že řešení, která pomohou lidem, po volbách prosadíme. Žalostné výsledky vlády v tak zásadní oblasti zhodnotil Petr Fiala: „Koalici pánů Sobotky, Babiše a Bělobrádka se podařilo vytvořit mlhu o úspěšné vládě v oblasti ekonomiky. Skutečnost je ale úplně jiná. Vláda navzdory mnohaleté konjunktuře řídí stát s průběžným deficitem a další chystá. Máme tu komplikovanější daňový systém než před čtyřmi lety a stejně vysoké daně z příjmu a stejně vysoké odvody jako na začátku vlády v době hospodářské krize. Máme za sebou čtyři roky represí proti poctivým malým a středním podnikatelům, zároveň ale nové daňové ráje pro několik desítek velkých.“ Na tyto souvislosti Petr Fiala upozornil i ve svém videu. Tématu se věnoval i náš ekonomický expert Jan Skopeček.

Všechny rozumné lidi šokuje snění Andreje Babiše. Ten se zabývá například kolonizací Marsu, místo aby skládal účty za své angažmá ve vládě. Exministr se snaží vysvědčení vyhnout. Není divu. Vždyť i jeho nástupce Ivan Pilný označil situaci kolem rozpočtu za „hrozivou“. „Mlha o úspěšné vládě, kterou kolem sebe šířil Andrej Babiš, se rozplynula. Ne sny, ale silný program a jeho naplnění je to, co Česká republika potřebuje. A ODS Silný program pro silné Česko nabízí a je připravena jej naplnit,“ řekl Zbyněk Stanjura. Andrej Babiš dal všem lekci z pokrytectví, když začal mluvit o nutnosti navyšovat výdaje na obranu. „Jeho poslední návrhy na zvýšení výdajů na obranu znějí hezky, pokud by je myslel vážně. Realita je ale jiná. V loňském roce klesly výdaje na obranu až na ostudných 0,97 % HDP, to vše za jeho působení ve vládě, navíc když má ministerstvo obrany celou dobu v gesci hnutí ANO,“ uvedl předseda ODS.

V neděli budeme sledovat Otázky Václava Moravce, ve kterých se setká expert ODS pro oblast zdravotnictví Petr Zimmermann s ministrem zdravotnictví Miloslavem Ludvíkem a bývalou ministryní zdravotnictví Zuzanou Roithovou.


Petr Fiala: Události, komentáře: Budoucnost Evropy po brexitu

Alexandra Udženija: Nepodpoříme vládu, v níž by figuroval Babiš

Drahomíra Miklošová: I dlouhodobě nezaměstnaní musí začít chodit do práce

Zbyněk Stanjura: S Babišem vládnout nebudeme

Senátorský klub ODS: stavební zákon a zákon o kybernetické bezpečnosti jsou příklady nekvalitní práce současné vlády

Jiří Nantl: Maturita pro budoucnost

Jan Skopeček: Regulace hypoték zabrání mladým rodinám pořídit si vlastní nemovitost

Martin Kupka: ANO má závažné limity, jeho voliči střízlivějí a vracejí se k nám

Jana Černochová: Události, komentáře: Další teror v Londýně

Filip Humplík: Agrosocialismus v Praze. Já ho nechci. A vy?

Jan Zahradil: Otázky Václava Moravce: Azylová a migrační politika musí zůstat v našich rukou, tyto pravomoci nesmíme svěřovat Bruselu

Martin Červíček: Je současné přidávání pro stabilizaci policie dostatečné?

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz