2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

pojďme si společně shrnout uplynulý týden. V úterý první místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija připomněla, že současná vláda jen slibuje a chybí jí vize: „Hnutí ANO nepřipravilo žádné zásadní návrhy, které by řešily cokoli podstatného v daních, odvodech, byrokracii, které by pomohly živnostníkům, které by navrhly cokoliv důležitého v oblasti důchodové reformy nebo v oblasti zdravotnictví, místo toho rozjel Andrej Babiš další kampaň ‚Od slibů ke slibům‘.“ ODS naproti tomu prosazuje zákony, které pomůžou občanům ČR.
 


„Vláda jen slibuje, chybí jí jakákoliv vize. ODS naproti tomu prosazuje zákony, které pomůžou občanům České republiky.“

                                                                           Alexandra Udženija

 

Předseda občanských demokratů Petr Fiala strávil celý týden v regionech, aby před blížícími se volbami podpořil naše komunální politiky. V pondělí zahajoval kampaň v domovském Brně, v úterý se vydal do Rokycan podpořit zdejšího starostu Jana Šaška, ve středu zahajoval kampaň na Vysočině a ve čtvrtek navštívil Ivana Adamce v Trutnově a Martina Červíčka v Hradci Králové. Veškeré informace o výjezdech najdete na jeho facebooku, takže rychle lajkujte, pokud jste tak ještě neučinili.

Předseda poslaneckého klubu Zbyněk Stanjura tak příjemný program neměl. Musel občany upozornit na to, že vláda nechce snižovat daně, chce jen víc utrácet. Vedlo ho k tomu především to, že vláda odmítla náš návrh na snížení daně z příjmů a zrušení superhrubé mzdy. Přitom její zrušení má ve svém vlastním programu. Naším cílem přitom bylo využít k tomu hospodářský růst, díky kterému se příští rok očekává 140 mld. Kč navíc do státního rozpočtu. Protože kdy jindy ke snižování daní přistoupit než v době, kdy se ekonomice daří? 


Zároveň mi dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat ke sledování oficiálního zahájení horké kampaně před komunálními a senátními volbami. Odstartujeme ji už v pondělí ve 14 hodin v restauraci Bastion s překrásným výhledem na Vyšehrad. Těšit se můžete nejen na kandidáty, ale také na předsedu ODS Petra Fialu a předsednictvo. Přenos ze zahájení můžete sledovat na našem facebooku nebo v České televizi. Ujít si rozhodně nenechte ani nedělní Partii na TV Prima, ta začíná v 11:00 a debatovat v ní bude Petr Fiala s Janem Hamáčkem.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala: Jak jsem se zasnil. Vyrovnaný rozpočet, snížení daní či ministr zahraničí? Nic z toho nemáme

Alexandra Udženija: Bouře v Chemnitzu a zakrývání reality

Jaroslav Kubera: Otázky Václava Moravce

Veronika Vrecionová: Události, komentáře: Jak čerpá Česko evropské dotace?

Bohuslav Svoboda: Aréna Jaromíra Soukupa

Miloš Vystrčil: Pro a proti ČRo Plus: Jednokolové volby do Senátu? Šance pro šedé myši a zvolení lidí, které nechcete

Jakub Janda: Události, komentáře: Stát a sport

Vojtěch Munzar: Stanovisko NKÚ dokazuje, že vláda není schopná investovat

 

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz