2024

úterý 19. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Milí příznivci ODS,

v pondělí jsme zahájili horkou fázi kampaně před komunálními a senátními volbami. Předseda ODS Petr Fiala označil ve svém projevu letošní volby za zásadní střet dvou světů. Jeden z nich je podle Petra Fialy světem ze seriálu Okres na severu. A druhý, který reprezentuje ODS, je světem odpovědných, aktivních lidí, jejich rozumných řešení a poctivé práce. První místopředsedkyně Alexandra Udženija vyzvala ke skoncování s politickými experimenty.

„Volby budou soubojem dvou světů. Jeden je světem ze seriálu Okres na severu. A druhý je světem odpovědných, aktivních lidí, jejich rozumných řešení a poctivé práce.“ 

Petr Fiala 

V úterý jsme upozornili na to, že vláda není schopná předkládat žádné důležité zákony v oblasti daní, v odvodech, v byrokracii, nebo v oblasti důchodové reformy či zdravotnictví. My oproti tomu plníme program a předkládáme zákony, které pomáhají občanům ČR. Předseda Petr Fiala zároveň upozornil na to, že premiér Babiš se od loňských voleb nezúčastnil žádné televizní debaty, ve které by měl názorového oponenta a k diskuzi ho vyzval.

Jedním ze zákonů, které měly ulehčit život všem živnostníkům, byl náš návrh na zvýšení limitu výdajových paušálů zpět na 2 miliony korun ročně. Levicová koalice ANO, ČSSD a KSČM to však odmítla a naopak předložila zákon, který rozšiřuje působnost EET. Je tedy úplně jasné, kdo chce lidem zjednodušit život, a kdo chce neustále zvyšovat byrokracii a komplikovat podnikatelské prostředí.

Místopředseda Martin Kupka představil v rámci zjednodušení stavebního řízení novelu stavebního zákona, která ruší povinnost získat závazné stanovisko orgánu územního plánování. Takový návrh ruší přes sto tisíc zbytečných dokumentů a stavební řízení zkrátí i o několik měsíců.

Je mým zvykem končit něčím pozitivním. Proto si dovolím upozornit na výjezdy předsedy Petra Fialy do regionů. Na konci minulého týdne přijel podpořit Stanislava Blahu do Uherského Hradiště, Markétu Vaňkovou ve svém rodném Brně, zastavil se i u Rostislava Koštiala v Mikulově a na zábavném odpoledni v Tišnově. Tento týden navštívil Petr Fiala Vladimíra Kratinu a Alexandra Bellu v Praze. Páteční odpoledne pak stráví na vinobraní v Litoměřicích a Mělníku. O víkendu se zúčastní Dnů NATO v Ostravě. Jak vidíte, je toho opravdu spousta, tak sledujte jeho facebook a youtube, a taky instagram ODS, ať Vám nic neuteče!

NENECHTE SI UTÉCT:

Petr Fiala: Partie

Alexandra Udženija: Pořádek místo experimentů aneb Na hodnotách záleží

ODS: Junckerův projev – místo nástinu pružné Unie pro 21. století další z řady zklamání

Martin Kupka: Blíží se další GDPR? Je čas tomu zabránit

Jaroslav Kubera: Nechali jsme se ukolébat v pocitu, že svoboda je něco samozřejmého, a zatím si ji necháváme pomalu po kouskách ukrádat

Pavel Žáček: Události, komentáře: Obří manévry ruské armády

Veronika Vrecionová: Zálohované výživné stát nevymůže, samoživitelkám mají pomoci sociální dávky

Lumír Aschenbrenner: Kdyby starostové v městech a obcích vládli podle rad Babiše z mobilu, politika zahyne

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz