2024

sobota 27. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 Petr Fiala:

„Premiér má megalomanské plány, ale nevidím žádné činy. Andrej Babiš jezdil po České republice, všude všechno slíbil, ale skutky žádné.“

Takto komentoval v neděli Petr Fiala plány pana premiéra v Otázkách Václava Moravce, kde diskutoval s Janem Hamáčkem. I když se předseda ODS s předsedou ČSSD neshodnou téměř na ničem, byla to zajímavá, kultivovaná a konstruktivní debata. Posuďte sami. K tématu nesmyslné megalomanie Andreje Babiše se Petr Fiala vrátil ještě ve svém pravidelném pondělním textu pro Forum24 a o tom, že každá pohádka musí jednou skončit, píše i první místopředsedkyně Alexandra Udženija pro Info.cz.

Už tuto sobotu proběhne v Institutu informatiky, robotiky a kybernetiky konference „ODS pro moderní stát 21. století“, na které představíme první z 5 priorit reformy státu. Ta se bude týkat moderní veřejné správy. Několik základních tezí jsme představili na tiskové konferenci ve sněmovně.

Martin Kupka: „Chceme začít zásadním obratem postoje státu k občanům. V 21. století není možné, aby stát, reprezentovaný úřady, přistupoval k lidem z pozice vrchnosti. Byrokracie v Česku potřebuje zásadní dietu.“
 
Na konferenci zbývají poslední místa. Pokud máte zájem, přihlaste se na e-mailu hk@ods.cz. Pro ty z Vás, které téma zajímá, ale nemohou se účastnit osobně, nabízíme možnost nás sledovat živě na našem FCB. Vysílat budeme od 10:00.

Poslední zmínku věnujeme kauze polského masa, kterou komentovala naše expertka na zemědělství a rozvoj venkova poslankyně Veronika Vrecionová:

„Aktuální případ dovozu zkaženého masa z Polska potvrzuje, že Česká republika by se měla více zaměřit na podporu domácí produkce a pomoci malým regionálním zemědělcům a výrobcům potravin uspět v konkurenci proti velkým zemědělským podnikům – pohrobkům JZD.“

A na závěr něco pozitivního: Petr Fiala v úterý besedoval se studenty brněnského Gymnázia Vídeňská. Podívejte se na video ze setkání.
 
 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz