2024

úterý 19. března


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 „Naším soupeřem je hnutí ANO, levice a vše, co se pod jejich vládou v této zemi děje,“ řekl Petr Fiala na Vysočině, kterou navštívil s Janem Zahradilem. V Jihlavě diskutovali společně s předsedou našich senátorů Milošem Vystrčilem a šestkou kandidátky do eurovoleb Evou Decroix s podnikateli, zástupci neziskovek a dalšími. Mluvilo se hlavně o tom, jak by měla EU v budoucích letech vypadat a fungovat.

Představili jsme také další z řady kroků k přátelské veřejné správě. Navrhujeme, aby ke každému zákonu byla tabulka povinností, které zákon zavádí. To bezesporu usnadní lidem orientaci v právní džungli, která u nás v posledních letech vzniká.

 

Martin Kupka: „V množství předpisů, které vznikají, se obtížně orientují i právníci. O to složitější je tato orientace pro malé a střední podnikatele nebo kohokoliv jiného, kdo se na právo nespecializuje. Přehled zaváděných povinností tuto situaci mění.“

Andrej Babiš tento týden také oznámil další plánované personální změny na ministerských židlích. Skončí ministr dopravy Dan Ťok a ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková. To by se dalo považovat za dobré zprávy, protože ani jedno z ministerstev v podstatě nefungovalo. Horší ale je, že se nedá s jistotou říct, že po personálních změnách ministerstva fungovat začnou. Protože jak říká Petr Fiala v rozhovoru pro E15„Vláda předvádí festival marketingu,“ reálnou práci ale bohužel nevidíme. O úkolech pro nového ministra dopravy mluvil předseda poslaneckého klubu Zbyněk Stanjura.

Je zvykem novinky končit s optimismem. Dneska to ale porušíme, na závěr jsem si totiž nachystali šok! Jaký? To zjistíte už teď na facebooku Petra Fialy! Dovolíme si Vás pozvat také na sledování nedělní Partie na TV Prima, kde bude diskutovat ekonomický expert ODS Jan Skopeček, začátek je v 11:00, tak si to nenechte ujít.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala: Nejzásadnější zpráva týdne. Nad čím se Babiš nejvíce rozčiloval? Zemanův trapas to nebyl

Alexandra Udženija: XTV.cz: Babiš vrací komunisty k moci, aby se udržel v křesle. Když Piráti dostanou šanci něco udělat, tak skutek utek...

Miloš Vystrčil: Pro a proti ČRo Plus: Mělo by Česko opustit nulovou toleranci k alkoholu u řidičů a přiblížit se většině Evropy?

Veronika Vrecionová: Rozhodování vlády o biopalivech nebude o faktech, ale o obchodních zájmech premiéra

Lumír Aschenbrenner: Zemanův mluvčí Ovčáček zpochybnil legitimitu Senátu, přitom sám sebe usvědčil z nesmyslu

Jan Skopeček: Požadavky odborů jsou nereálné

Jan Zahradil: Vypusťme páru z unijního hrnce

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz