2024

pátek 26. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Jak před krátkou chvílí  řekl novinářům předseda strany Jiří Paroubek. ČSSD, poslanci ČSSD nepodpoří návrh na rozpuštění Poslanecké sněmovny a sociální demokraté jsou pro volby v řádném termínu.

Je to jak v pohádce Pyšná princezna: odvolávám, co jsem odvolal....

ČSSD tímto podrazem zlikvidovala dosavadní dohody mezi stranami, které poté, co na základě rozhodnutí Ústavního soudu padly předčasné volby 9. a 10. října, narychlo změnily ústavu.

Socialisté tak vyvrátili všechna dosavadní prohlášení o nutnosti rychlých voleb a nové vlády.
Předseda zelených Ondřej Liška si pospíšil s vyjádřením, že s rozhodnutím ČSSD souhlasí. Nakonec co se dá od Zelených čekat.

Je smutné, že se současná krize bude prodlužovat i nadále a snad si to voliči vyhodnotí. Socialisté pokračují v seriálu nezodpovědného chování vůči vlastním občanům. První díl byl věnován shození vlády v době předsednictví EU, dalším pokračováním je prohlubování krize.

 Na celé věci je zřejmé, že si ČSSD ani ve snu nedokázala představit, co svým krokem způsobí. Naprosto nesmyslné vyvolání nedůvěry vládě bylo jednáním, které poškodilo prestiž České republiky v zahraničí a spustilo lavinu událostí. Sami socialisté, kteří onu lavinu uvedli do pohybu netušili, že k pádu vlády dojde a co všechno způsobí. Především je vidět naprostá neprozíravost, neschopnost situaci řešit, nepřipravenost a nezpůsobilost.

Tak to vypadá, když populismus zvítězí nad zodpovědností!

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz