2024

čtvrtek 2. května


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 Milí příznivci ODS,

před volbami jsme slíbili lidem změnu, ta je nyní už opravdu blízko.  V sobotu se Petr Fiala setkal prostřednictvím videokonference s prezidentem Milošem Zemanem. V pondělí pak koalice SPOLU a koalice Piráti a Starostové podepsaly slavnostně koaliční smlouvu, jejíž součástí je i program koalice na další čtyři roky. Dalším krokem je jmenování Petra Fialy předsedou vlády. Věříme, že k tomu dojde co nejdříve! Jasné bohužel je, že Českou republiku přebíráme ve velmi špatné kondici. Čeká nás spousta práce, ale vládu jsme připraveni převzít prakticky už od pondělí!

Od pondělí také zasedala nově zvolená Poslanecká sněmovna, první den poslanci složili sliby, ve středu se pak volilo vedení dolní komory. Předsedkyní byla zvolena Markéta Pekarová Adamová, kterou na místopředsednických postech doplní za koalici SPOLU náš Jan Skopeček a Jan Bartošek z KDU-ČSL. Gratulujeme všem!

Co nás čeká?

Musíme zkrotit inflaci a stále se zvyšující schodky státního rozpočtu. Včera bylo pozdě. Obdobně je na tom naše země bohužel s pandemií covid-19. Vláda Andreje Babiše se opět nepřipravila na podzimní vlnu a čísla znovu letí nahoru. Jak ke covidu přistupovat popisuje Martin Kuba a Zdenka Němečková Crkvenjaš. 

Dále Vás chceme pozvat na středeční oslavy 17. listopadu, které si SPOLU užijeme tradičně na pražské Národní třídě. Budeme rádi, když se k nám připojíte. Sejdeme se v 10:30 na náměstí Václava Havla.

Co ještě stojí za pozornost?

Petr Fiala: Ranní interview: Pokud pan prezident naše kandidáty neschválí, budu ho přesvědčovat, že jména vychází z dohody pěti stran

Zbyněk Stanjura: Otázky Václava Moravce

Martin Kupka: Pokud postavíme čtyři kilometry dálnic za rok, kritiku přijmu. To ale nenastane

Martin Baxa: Interview ČRo Plus: Až jedno procento rozpočtu na kulturu a daňové zvýhodnění pro dary

Martin Kuba: Partie CNN Prima News

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz