2024

sobota 4. května


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


 

Vážení přátelé,

když jsem zvažoval, zda se mám v libereckém volebním obvodu i v letošním roce 2010 ucházet o kandidaturu do Senátu za Občanskou demokratickou stranu dával jsem na dvě hromádky argumenty pro i proti. Na hromádce proti kandidatuře byla jen jedna pozitivní vidina – lákadlo odpočinku. Asi mnoha lidem by se v dnešní době líbilo odejít dobrovolně do politického důchodu, ale v situaci, ve které se dnes nachází naše země, to však lze považovat i za projev kapitulantství a zbabělosti.

Jde o to, že vše, oč jsme za posledních dvacet let usilovali – zprvu v Občanském fóru a po té především v Občanské demokratické straně – je zásadním způsobem ohroženo. Dnes již konzervativnímu politikovi nestačí říci: Nerad odcházím od nedokončené práce. Dnes totiž nehrozí to, že by naše osobní i kolektivní práce zůstala nedokončena, dnes hrozí, že bude doslova rozmetána na padrť.

Po listopadu 1989 jsme se obávali, aby nám komunisté opět nezatarasili naši cestu ke svobodě a fungující demokracii. Situace je však mnohem vážnější v tom, že komunisty zcela předčili v jejich tradičním a mistrovském populismu a demagogii jejich bývalí posluhovači a poskoci z bývalé Národní fronty, kteří svým pouťovým levicovým populismem útočí na ty nejsobečtější pudy voličů a jsou kvůli své touze po moci ochotni a schopni doslova a do písmene rozvrátit naše hospodářství a ukrást budoucnost svým dětem a vnukům. Spolu se svými komunistickými spojenci to nyní již ukazují na krajských úřadech. V případě ovládnutí obou komor parlamentu a vlády to potom může nabýt opravdu katastrofálních rozměrů.

S tím se po tolika letech práce v aktivní politice nechci smířit, a proto jsem se rozhodl vás požádat, aby jste mi dali šanci pokračovat v boji se všemi projevy, které by mohly také znovu nastolit zatuchlou atmosféru strachu a pasivity, jaká vládla po nástupu Gustáva Husáka k moci v roce 1969.

Jako velký liberecký patriot jsem byl na funkci místopředsedy a předsedy Senátu nikoliv pyšný kvůli svému já, ale především a hlavně proto, že tuto funkci zastával občan Liberce! Mám velice rád tuto zemi a Liberecko dvojnásob a nechci, abychom se vraceli zpět. Proto chci kandidovat a věřím, že společnými silami oranžový mor zastavíme a získám vaši nominaci kandidáta.
 

 


 


 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz