2024

čtvrtek 25. dubna


Liberecká ODS www.ods.cz napište nám

Aktuálně:

15.3.2022

NOVINKY ODS

Více ]

28.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

21.2.2022

NOVINKY ODS

Více ]

17.1.2022

NOVINKY ODS

Více ]

19.11.2021

NOVINKY ODS

Více ]

archiv novinek ]


Aktuality:


Pravidla soutěže KO!

  1. Soutěž je určena veřejným podporovatelům Edvarda Kožušníka ve volbách do Evropského Parlamentu.

  2. Organizátorem soutěže je Edvard Kožusník, kandidát ODS ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2009.

  3. Účastníkem soutěže se stane každý veřejný podporovatel Edvarda Kožušníka podporovatele.kozusnik.eu, který natočí video, v němž se objeví triko kampaně KO! společně se specifickým symbolem některého z měst (ČR i Evropa). Podrobnější specifikace soutěže je uvedena ve videu na adrese http://podporovatele.kozusnik.eu/soutez.php. Video musí být umístěno na serveru youtube.com a účastník pošle odkaz na video prostřednictvím elektronického formuláře umístěného na: http://podporovatele.kozusnik.eu/soutez.php. Každý účastník soutěže může do soutěže zaslat pouze jedno video.

  4. Soutěž probíhá od 8.4. 2009 do 10.5. 2009.

  5. Jako odměnu za účast v soutěži získá každý účastník soutěže triko kampaně KO! a SIM kartu s kreditem ve výši 200 Kč (dále jen „odměna“).

  6. Do hodnocení soutěže bude zařazen každý účastník, který splní pravidla této soutěže. Organizátor této soutěže je však oprávněn vyřadit ze soutěže zaslaná videa, která:

    1. budou obsahovat prvky násilí či erotické prvky v rozsahu překračujícím přípustnou míru,

    2. budou porušovat či by mohla porušovat práva třetích osob či budou obsahovat prvky, jejichž užití anebo šíření by porušovalo práva třetích osob,

    3. nebudou zaslána způsobem uvedeným v pravidlech této soutěže,

    4. by mohla poškodit pověst či dobré jméno organizátora této soutěže,

    5. budou v rozporu s těmito pravidly,

    6. budou jinak v rozporu s českým právním řádem, veřejným pořádkem či dobrými mravy.

  7. Z došlých videí budou návštěvníci stránek www.kozusnik.eu vybírat formou hlasování nejlepší video. Autor nejlepšího videa získá v případě zvolení organizátora soutěže do Evropského parlamentu ve volbách v roce 2009 výhru ve výši 50 000 Kč (dále jen „výhra“).

  8. Na výhru ani odměnu za účast není právní nárok a nejsou také soudně vymahatelné. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv soutěž zrušit a to i bez udání důvodů. Odměna za účast bude zaslána na adresu sdělenou při zaslání odkazu na video nejpozději do 15-ti dnů od skončení soutěže. Výhra bude předána vybranému účastníku účastníkovi soutěže osobně a to nejdříve po vydání osvědčení o zvolení organizátora soutěže do Evropského parlamentu.

  9. Zasláním videa účastník souhlasí se zapojením do soutěže a s těmito pravidly soutěže. Dále pak prohlašuje, že disponuje veškerými autorskými právy k videu, video nepoškozuje práva a zájmy třetích osob, účastník nebude vznášet žádné finanční ani jiné nároky vůči organizátorovi soutěže za zveřejnění videa a souhlasí s umístěním videa na stránkách kozusnik.eu.

  10. Zasláním videa účastní soutěže souhlasí se zveřejněním svého jména, příjmení a města pobytu.

  11. Zúčastněním v soutěži účastník uděluje organizátorovi soutěže svůj souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení a adresa, emailová adresa, telefonní číslo, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

  12. Ze soutěže jsou vyloučeni přímí spolupracovníci na kampani a jejich rodinní příslušníci.

  13.  

 

Vyhledávání



Přihlášení






Odkazy

 Petr Beitl

Poslanec PS PČR

 

blog.idnes.cz

ODS Jablonec nad Nisou, Komenského 23/7, 466 01 Jablonec nad Nisou
Tel.: 910 980 110, GSM: 603 489 934, E-mail: os.jablonec@ods.cz